X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر

چهارشنبه 10 آذر 1395

آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر


بخش 1:

توضیح مختصری در مورد آنتاگونیسم لاکتیکی

این پدیده که باکتری لاکتیکی هنگامی که در محیطهای کشت مخلوط وجود داشته باشد منجر به اثر بازدارندگی یا کشندگی بر روی سوشهای وابسته به ارگانیسمهای عامل فساد و

مولد سم می گردد، به مدت بیش از 60 سال مورد توجه بوده است. آنتاگونیسم به وجود آمده توسط باکتریهای لاکتیکی به مطالعه وسیعی نیاز داشته و چندین گزارش از تحقیقات اولیه

منتشر شده است. نکات قابل توجه تازه‌ای از این پدیده به عنوان یک روش مفید استفاده از مواد شیمیایی به منظور کنترل ارگانیسمهای نامطلوب مواد غذایی بدست آمده است.

باکتریهای لاکتیکی روی لاکتوکوکسیها ، انتروکوکسیها، لاکتوباسیلها، کارنوباکتریها و پدیوکوکسیها دارای یک اثر آنتا گونیسمی می‌باشند. بر روی انواع مختلف پاتوژنهای عامل فساد یا اثر

کشندگی و یا اثر بازدارندگی داشته و به همین طریق روی بسیاری از ارگانیسمهای عامل فساد بخصوص سرما دوستهای گرم منفی نیز مؤثر می‌باشد.

در میان مواد آنتاگونیستیک تولد شده بوسیله باکتریهای لاکتیکی، با کتریوسینها و عوامل مشابه باکتریوسین وجود دارند، این مواد اصولاً از پلاسمید تولید شده، به حرارت مقاومند و روی

سوشهای تولید کننده خودشان اثری ندارند. بسیاری از این مواد البته نه همة آنها از مواد پپتیدی می‌باشند و در عمل باکتری کشش به حساب میایند. گسترده‌ترین مطالعات انجام گرفته

بر روی کلی سین تولید شده از سوشهای اشریشیا کلی بوده است، این پدیده در حدود 30 سال پیش که حداقل 5 نوع ماده مختلف بوسیله لاکتوکوکسیهای سرولوژیک گروه D تولید

شده بودند، مورد حداقل 5 نوع ماده مختلف بوسیله لاکتوکوکسیهای سرولوژیک گروه D تولید شده بودند، مورد توجه واقع شد. نایزین شناخته شده‌ترین با کتریوسینی است که توسط

باکتریهای لاکتیکی تولید می‌گردد و وسیعتر از ابعاد یک آنتی بیوتیک مورد بررسی واقع شده است. در یک بررسی بر روی 280 سوش استرپتوکوکهای لاکتیکی، در حدود 5% آنها عواملی

مشابه باکتریوسینها تولد کرده‌اند. لاکتاسین B توسط برخی سوشهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ، لاکتاسین F توسط سوشهای دیگر همین گونه (100) ، هلوتیسین J بوسیله

لاکتوباسیلوس هلوتیکوس پدیوسین بوسیله پدیوکوکوس پنتوزاسوس و پلانتاسین B بوسیله لاکتویاسیلوس پلانتاروم تولید شده‌اند. توالی اسیدهای آمینه در لاکتاسین F مشخص و کلون شده است.

یکی از سوشهای انتروکوکوس فاسیوم در مقابل برخی از گونه‌های لیستر یا تولید یک ماده آنتاگونستیک می‌نماید و کارنوباکتریوم پیسی کولا در مقابل گونه‌های وابسته به لاکتیس

باکتریوسنیهای فعالی ایجاد می‌کند لوکونوستوک ژلی دوم ، در اوایل سیکل رشد خود در دماهای ْ1 و ْ5 و cْ25 ماده‌ای مشابه باکتریوسین تولید می نماید که این ماده در برابر انتروکوکوس

فکالیس و لیستریا منوسیتوژنز فعال است. بسیاری از سوشها



خرید فایل



لینک منبع :آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر

آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر mofiddownload.filenab.com/product-64521-nagahdare-mavad.aspx‎Cachedحجم فایل: 111 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 21. آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر در 21صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc ... مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده ... tahavol.bazarfile.com/.../مقاله-آنتاگونیسم-لاکتیکی-و-افزایش-عمر-ماندگاری-گوشت-تازه-خرد-شده-شتر-در-درجه-حرارت-محیط-بوسیله-...‎Cachedمقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه دلبروکی محمد رضا رضایی ... مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده ... bankmaghaleh.ir/مقاله-آنتاگونیسم-لاکتیکی-و-افزایش-عمر/‎Cachedهدف از این مطالعات، بررسی کردن امکان افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة شتر با ... لاکتیک) LAB می توان عمر ماندگاری گوشت خرد شده را در درجه حرارت بالا افزایش داد و ... آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر ... google-markets.blogsky.com/1395/06/24/post-2275/‎Cached14 سپتامبر 2016 ... گوگل مارکت - فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان. ... آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه .... افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه حقیر شدة‌شتر در دمای محیط بوسیلة ... آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر ... townstore.avablog.ir/.../آنتاگونیسم+لاکتیکی+و+افزایش+عمر+ماندگاری+گوشت+تازة‌+خرد+شدة+شتر‎Cached14 سپتامبر 2016 ... آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر | فروشگاه اینترنتی شهر - فروشگاه اینترنتی شهر. آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در ... zabook.ir/2016/08/آنتاگونیسم-لاکتیکی-و-افزایش-عمر-ماندگ/‎Cached29 آگوست 2016 ... آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه ... گوشت تازه شتر از کشتار گاه شهر رباط پایتخت کشور مراکش خریداری شده است ... خرد شده و با ۵% گلوکز و تلقیح باکتریهای اسید لاکتیک فرآوری شده است. دانلود مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت ... paperdoc.ir/.../دانلود-مقاله-آنتاگونیسم-لاکتیکی-و-افزایش-عمر-ماندگاری-گوشت-تازه-خرد-شده-شتر-در-درجه-حرارت-محیط-بوسیله-لاکتوباس...‎Cachedتحقیقات و بررسی‌ها پایداری گوشت خرد شده را بوسیله‌ تخمیر با استفاده از انواع ... هدف از این مطالعات، بررسی کردن امکان افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه شتر با ... آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر tahghigh.fileforooshi.ir/آنتاگونیسم-لاکتیکی-و-افزایش-عمر-ماندگ-2/‎Cached14 سپتامبر 2016 ... دسته: صنایع غذایی بازدید: ۱ بار فرمت فایل: doc حجم فایل: ۱۱۱ کیلوبایت تعداد صفحات فایل: ۲۱. آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری ... آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر ... seoband.ir/آنتاگونیسم-لاکتیکی-و-افزایش-عمر-ماندگ/‎Cached13 سپتامبر 2016 ... آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌ خرد شدة شتر در ۲۱صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc آخرین محصولات پایان نامه. برترین فایل آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت ... 6f7x69.nikansefile.ir/‎Cachedآنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت ... خرید و دانلود فایل اتوکد برش منزل مسکونی 3 طبقه با مبلمان و کد ارتفاعی کامل ...